You are using an older browser version. Please use a supported version for the best MSN experience.

How Well Do You Swim With The Fish, Pisces?

The Huffington Post The Huffington Post 18/03/2016 Constance Stellas

1. The best way to get a Pisces in the mood is?
a. Share a couple of bottles of wine
b. A booty call
c. a home cooked meal
d. a foot massage
2. Fill in the blanks
Pisces' element is__________ and ruling planet is_________
a. air, Venus
b. earth, Neptune
c. water, Neptune
d. fire, Saturn
3. Which of the following characteristics is a turn off for Pisces
a. kindness
b. dreaminess
c. abruptness
d. practicality
4. Stranded on a tropical island, your Pisces would
a. surf until help appeared
b. investigate the perimeter
c. harvest coconuts
d. find a pet
5. A relationship between Scorpio and Pisces is
a. difficult
b. mild
c. flowing
d. cantankerous

2016-03-17-1458220507-8504106-TA201PiscesCD50.jpg © Provided by The Huffington Post 2016-03-17-1458220507-8504106-TA201PiscesCD50.jpg


6. What female body part interests Pisces a male the most
a. long legs
b. large breasts
c. tight butt
d. curly hair
7. Which sexual position would your Pisces prefer
a. doggie style
b. standing against a wall
c. missionary
d. all of the above
8. Which of the following words best characterizes Pisces sexual rhythm?
a. languid
b. direct
c. choppy
d. consistent
9. The most alluring style to reel in a Pisces man would be
a. tailored
b. soft and frilly
c. outrageous
d. dramatic
10. What does the image for Pisces, 2 fish tied together, mean?
a. A tendency to go in different directions
b. Without the tie, they would lose each other
c. Pisces likes company
d. One fish lives out of water and the other in the dreamy depths.

Answers: 1. d; 2.c; 3. c; 4. a;, 5. c; 6. b; 7.a; 8.a; 9. b; 10.d.

ASTROLOGY © FUTURE LIGHT via Getty Images ASTROLOGY

More from Huffington Post

The Huffington Post
The Huffington Post
image beaconimage beaconimage beacon