Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Comitè Internacional de Jocs Mediterranis alaba instalacions de Tarragona

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 24/04/2014 EFE

Tarragona (Tarragonès), 24 abr. (EFE).- El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha elogiat avui les instal·lacions esportives de Tarragona en el segon dia de la visita de treball iniciada ahir i que finalitzarà demà, segons informa l'Ajuntament.

La delegació internacional, encapçalada pel seu president Amar Addadi, ha visitat avui el Pavelló Municipal de Vila-seca, l'Olímpic de Reus, la zona esportiva de Campclar i el Club Gimnàstic de Tarragona.

El director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha destacat que els membres del CIJM els ha transmès la seva "satisfacció pel bon estat en què es troben les instal·lacions esportives del territori" .

La delegació també ha comprovat "la facilitat de desplaçament entre les diferents instal·lacions i la pròpia ciutat" i també els ha agradat la Unitat de Control Operatiu (UCO) del Club Gimnàstic de Tarragona"

Demà, últim dia de la visita, s'han programat reunions de treball amb els presidents de les diferents comissions i l'última trobada conjunta entre el Comitè Organitzador de Tarragona 2017 i el Comitè Internacional.

1010812

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de MundoDeportivo.com

image beaconimage beaconimage beacon