Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Final trist

Logotipo de MundoDeportivo.com MundoDeportivo.com 04/05/2014 null

Mentre veia el partit contra el Getafe, després de l'impressionant minut de silenci en memòria de Tito Vilanova, pensava que aquesta temporada se'ns està fent massa llarga. Ens trobem amb un final cada cop menys incert a la Lliga i que ara mateix ja és molt previsible pel que fa al Barça, malgrat que les matemàtiques s'hagin de casar amb un miracle per tenir alguna mena d'esperança. Hem patit la no classificació per a les semifinals de la Champions després de fer-ho durant 6 anys ininterrompudament i també la derrota davant l'etern rival a l'única final que hem pogut jugar. Per si no n'hi hagués prou, estem acabant la temporada amb un estil de joc absolutament diluït, i amb una espessor que ens transforma en un equip gris. A tot això se li afegeixen factors emocionals que pesen molt en l'imaginari culer. La malaltia de Tito i el seu fatal desenllaç, els embolics extra esportius que ens han acompanyat tot l'any i que no són fruit de la casualitat, l'adéu de dos mites com Puyol i Valdés, les lesions inoportunes en els moments crítics de la temporada...

I a més, hem assistit a un debat permanent durant tota la temporada sobre si el model de joc marca Barça s'ha esgotat o encara té marge de maniobra. El cert és que el futbol de concepció conservadora aquesta temporada s'està imposant al futbol que dóna prioritat a la proposta constructiva, que vol tenir cura de la pilota, que aposta per l'espectacle. És cert que alguns equips han pres la mida, després de molts anys d'intentar-ho per tots els mètodes possibles, a l'estil Barça. Però aquest és tan potent i té tants recursos que és qüestió de temps que torni a emergir com una proposta atractiva. Cal tornar a fer bé les coses, admetre que s'ha acabat una etapa, fer auto-crítica i creure que en comença una de nova amb tantes o més possibilitats que la que ja s'està tancant.

Ens convé refer-nos anímicament i també en l'àmbit esportiu

Ernest BENACH

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de Mundo Deportivo.com

image beaconimage beaconimage beacon