Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

I exactament, què és el més just?

Logotipo de MundoDeportivo.com MundoDeportivo.com 18/05/2014 null

Al llarg dels darrers dies hi ha hagut un debat intens, als mitjans, a les xarxes socials i als cafès de poble, sobre si era just o no que el Barça guanyés la Lliga. Hi ha un sector, d'aquells que podríem qualificar de més puristes, que es pensen que perquè el Barça no ha desplegat el joc màgic de les darreres temporades, ja no tenia dret a guanyar cap títol. La Lliga és el torneig de la regularitat, i no es mesura per un partit, dos o tres. Es mesura per tot un any de competició, més enllà del bon o mal joc desplegat en una fase concreta de la temporada. Si no ets competitiu, al final no hi ets.

La primera volta del Barça va ser molt bona, i la segona no. Però és que amb l'At. Madrid podríem aplicar la mateixa màxima, primera volta bona, i segona, no tant.

El cert és que al final, la Lliga s'ha jugat a cara o creu en un partit, que l'atzar ha volgut que fos al camp del Barça i sense intermediaris que poguessin decantar la balança cap un cantó o cap un altre. I això és símptoma d'una cosa certa i objectiva, que aquesta Lliga ha sigut molt igualada i competida. Però de res més..

La Lliga ha caigut en mans de l'equip més regular, i que el darrer dia ha sabut gestionar millor la pressió. S'ha de felicitar l'At. Madrid que és el just campió de Lliga. Però si hagués guanyat el Barça, no tinc cap dubte que també hauria sigut el just campió.

Acaba un any molt difícil per al Barça. Tremendament injust en molts aspectes, però ja s'ha acabat. Ara toca pensar, i molt, en el futur. I aquest cop, a més de pensar, toca actuar.

L'esport m'apassiona, i tot el que l'envolta m'interessa. I avui crec que el públic del Barça sí que ha fet un acte de justícia al final de partit aplaudint els campions. I també és just reconèixer doncs, que el públic culer és probablement, un dels més elegants del planeta. Quedem-nos amb això...

Ernest BENACH

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de Mundo Deportivo.com

image beaconimage beaconimage beacon