Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

I si algú posa ordre, millor

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 01/06/2014 null

Ara que comencen a córrer llistes i més llistes de futuribles jugadors del Barça, que els noms apareixen i desapareixen com per art de màgia, que ens il·lusionen o ens espanten a base de rumors, o de notícies ben contrastades, potser també seria el moment de plantejar altres elements que afecten la dinàmica del club, i sobre tot del primer equip de futbol. Arriba un nou entrenador amb mètode, a qui no fa por la disciplina i que basa la seva aposta futbolística en un model de futbol atractiu, però també molt físic. Ben tornats siguin el mètode i l'entrenador. De fet enguany, probablement, la qüestió física ha passat factura, i és una de les causes que cal revisar amb més profunditat, i on caldrà posar més ordre del que podria semblar en primera instància.

Però hi ha un altre aspecte que crec que també acaba per distorsionar la dinàmica de l'equip. Compromisos publicitaris, activitat gairebé compulsiva a les xarxes socials, entrevistes a programes i revistes no estricament esportius, concerts, selfies i enregistraments més o menys graciosos abans i després de partits importants, rumors de color de rosa que poc tenen a veure amb el futbol... Tot això són uns pocs exemples de les moltes coses que a alguns afeccionats, per una banda potser els pot agradar per una pura qüestió de xafarderia, però que a l'hora de la veritat a la immensa majoria els amoïna per la sensació de desgavell que acaben donant. Recuperar una certa sensació d'ordre, és molt més important del que sembla. Se suposa que en la vida d'un futbolista hi ha lloc per a tot, i tot és molt important. Però algú ha de vetllar per a què la imatge que es transmeti col·lectivament sigui la d'un equip de futbolistes, no la d'una legió d'artistes més o menys extravagants. Recuperar ordre i concentració també serà important per a guanyar i restablir confiances

Ernest BENACH

Gestión anuncios
Gestión anuncios
image beaconimage beaconimage beacon