Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Isaac Cuenca rep l'alta després de passar un calvari amb el genoll dret

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 01/05/2014 EFE

Sant Joan Despí (Baix Llobregat), 1 maig (EFE).- El davanter barcelonista Isaac Cuenca ha rebut avui l'alta mèdica, ha informat el FC Barcelona, després de transitar per un calvari de més d'una temporada a causa de problemes en el seu genoll dret.

El jugador de Reus (Baix Camp) va haver de ser operat la temporada passada i va tornar a passar pel quiròfan abans de l'estiu, el que va impedir que tornés a ser cedit, després d'una primera marxa a l'Ajax.

El jove futbolista blaugrana va signar un contracte professional amb el 2012 fins al 30 de juny del 2015. Però als pocs mesos d'estampar la seva firma, a finals de maig del 2012, va patir una greu lesió al genoll que el va portar al quiròfan.

Després de vuit mesos de baixa, va rebre l'alta al gener del 2013, just per anar cedit mitja temporada a l'Ajax, però al març va tornar a patir una nova greu lesió al genoll dret, que va obligar al jugador a passar dues vegades més pel quiròfan, fins a l'alta que ha rebut avui.

Gestión anuncios
Gestión anuncios
image beaconimage beaconimage beacon