Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

La bona gent

Logotipo de MundoDeportivo.com MundoDeportivo.com 27/04/2014 null

A la vida coneixes molta gent. Alguns et captiven i d'altres t'impressionen. N'hi ha que et deixen indiferent i d'altres et provoquen fins i tot un cert rebuig. I després hi ha la gent que es fa estimar, són la bona gent. I te'ls pots trobar en tots els àmbits. A la feina, a la colla castellera, entre els amics, a l'autobús de la penya, entre els veïns de l'estadi, etc. Però sempre te'ls trobes en àmbits propers, en aquells que formen part de la vida quotidiana.

La gent que té una projecció pública acostuma a estar en el primer grup. Són dels que et captiven, o t'impressionen, fins i tot et poden arribar a enamorar. És clar que també et poden provocar tot un seguit de reaccions contràries, des del rebuig fins a l'odi, passant per la por.

Ens ha deixat el Tito Vilanova, una persona amb una projecció pública com poques. El fet de ser entrenador del millor equip del món ja ho dóna això, et coneixen arreu. Has estat al menjador de tantes famílies, i has donat felicitat a tanta gent que, per força, passes a ser una icona, un ésser a qui idolatrar.

Però vet-aquí que Tito Vilanova, tot i la seva projecció pública, tot i ser un 'famós' d'aquests que podrien aixecar passions, i també odis, era per damunt de tot una bona persona. Ara podríem parlar de la seva capacitat en l'estratègia, de la seva habilitat per cuidar els jugadors, de saber improvisar solucions allà on hi havia problemes. Podríem recordar tantes anècdotes de partits concrets en situacions determinades,... Segur que mai oblidarem la Lliga dels 100 punts, però, sincerament, per a mi, Tito Vilanova, un dels entrenadors del millor Barça de la història hauria de ser recordat perquè per damunt de tot era una bona persona. Com deia una piulada de l'Eduard Voltas que corria per la xarxa el divendres a la tarda: "Tati, fes-li una abraçada al Tito de part de tots". Doncs això, una immensa abraçada

Ernest

BENACH

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de Mundo Deportivo.com

image beaconimage beaconimage beacon