Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Més de 150 jugadors de golf professionals europeus competiran a Salou

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 23/04/2014 EFE

Barcelona, 23 abr. (EFE).- Amb la participaran 156 jugadors europeus professionals de 25 països, entre ells 27 espanyols, el camp del Lumine Golf de Salou (Tarragonès) serà seu, des de demà i fins al diumenge, del 'Challenge' de Catalunya, tercer torneig puntuable per al 'Challenge' Tour Europeu 2014.

Lumine Golf, que ha estat seu durant tres anys de les sèries de classificació del Tour Europeu (PGA European Tour), acollirà per primera vegada un torneig del 'Challenge'.

La participació és de primer nivell amb un jugador de 'Ryder Cup' com el britànic Oliver Wilson, guanyadors del Tour Europeu, del Sènior Tour, del Challenge Tour i del Alps Tour.

El gironí Jordi García Pintó, número u de la classificació 'Challenge' Tour Europeu, i el sevillà Pedro Oriol, número cinc, els dos membres de l'equip ProSpain parteixen com favorits.

També competiran jugadors veterans com el Santi Luna (Madrid), Manuel Quirós (Cadis), José Manuel Lara (València), Carl Suneson (Canàries) o els catalans Pol Bech, Agustín Domingo i Ivo Giner.

Demà i divendres, es disputaran les dues primeres voltes. Després de la segona es farà el tall en la classificació, passant els 60 primers jugadors classificats i empatats, que seran els que competiran pel títol en les dues últimes jornades del cap de setmana.

Lumine Golf & Beach Club es troba a la Costa Daurada, compta amb 45 forats, dissenyador per Greg Norman, amb diferents recorreguts, adaptats a tots els nivells de golf.

1010560

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de MundoDeportivo.com

image beaconimage beaconimage beacon