Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Sant Pere Pescador acull la prova inaugural del circuit mundial de windsurf

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 27/05/2014 EFE

Sant Pere Pescador (Alt Empordà), 27 maig (EFE).- El municipi empordanès de Sant Pere Pescador, un dels racons destacats d'Europa per a la pràctica del windsurf, acull des d'avui la prova inaugural del circuit mundial d'aquesta disciplina esportiva.

L'organitzador de la competició, Panxo Pi-Sunyer, ha explicat a EFE que el francès Antoine Albeau és el principal favorit a la victòria, però que el canari Bjorn Dunkerbeck s'ha preparat "molt bé", a l'hora que els joves que irrompen podrien donar el relleu als clàssics des d'aquesta primera cita.

La prova de Sant Pere Pescador, presentada avui per Pi-Sunyer al costat del secretari d'esports de la Generalitat, Ivan Tubau, i al president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, compta amb la participació de 64 esportistes.

La carrera es disputa en la modalitat d'eslàlom i la gironina és la primera de les set que apareixen al calendari del circuit mundial.

Iván Tibau ha destacat en la seva intervenció la condició de primera prova de la de Sant Pere Pescador, que permetrà conèixer l'estat de forma amb el qual arriben els favorits al triomf en la general.

L'organització té paral·lelament una concentració de furgonetes volkswagen que reunirà a més de set-cents participants.

Gestión anuncios
Gestión anuncios
image beaconimage beaconimage beacon