Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Sant tornem-hi

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 11/05/2014 null

De vegades el llenguatge popular té expressions que no per antigues perden el seu sentit. A casa ho havia sentit moltes vegades,... "sant tornem-hi...". Com aquell qui no vol la cosa, apa, reprenem la feina que no ha estat res.

Sóc dels qui, per defecte, tinc el "mal costum" de defensar els jugadors, els tècnics, fins i tot les directives. No és que no tingui capacitat crítica o no vegi les coses que passen. Però em molesten molts els nivells d'hipercrítica, sovint gratuïta, a què hem arribat. A mi també hi ha moltes coses que no m'agraden, que em fan dubtar i que em fan patir. Per exemple, no entenc determinats numerets d'alguns jugadors a les xarxes socials. Ni tampoc entenc que es doni festa dos dies abans de jugar-se la Lliga, però que hi hagi jugadors que vagin a entrenar. I els que no hi van, què? No són de fiar? Segur que tot plegat té explicacions i a més deuen ser lògiques, sensates i que ens haurien d'esvair tots els temors possibles. Confesso també, que jo, que intento relativitzar sempre els resultats, i em repeteixo allò que només és futbol, després del partit contra el Getafe se'm va quedar cara de babau. Directament. Crec que em vaig enfadar i tot. Però després de repetir-me que només era futbol, el cap ja va agafar altres camins, i mentalment el dilluns ja estava més en la propera temporada que en aquesta, intentant trobar aquella il·lusió que enguany ha sigut escassa. I la setmana ens porta una aliança entre els miracles i les matemàtiques: la Lliga encara és possible!

Aquest any ha sigut molt dramàtic per al Barça. Molt i per molts motius. Esportius i no tan. Un bon final, un títol tan lluitat com aquest, equilibraria una mica la balança d'un curs difícil d'oblidar. Ressuscitem la nostra versió més optimista si us plau. O sigui que visca el Barça, i sant tornem-hi, que no ha estat res!

Ernest BENACH

Gestión anuncios
Gestión anuncios
image beaconimage beaconimage beacon