Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Sergio García s'enfronta,al costat d'Alvaro Velasco,a Larrazabal i De La Riva

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 02/05/2014 EFE

Barcelona, 2 maig (EFE).- El golfista castellonenc Sergio García, número vuit del rànquing mundial, jugarà demà un torneig d'exhibició, anomenat 'Partit de les Estrelles' al costat dels jugadors catalans Pablo Larrazábal, Eduardo de la Riva i Álvaro Velasco, representants del Club de Golf del Prat per commemorar els deu anys del trasllat del club català, ubicat al Prat de Llobregat a les seves noves instal·lacions de Terrassa.

Poc més d'un any després de celebrar el centenari del Golf de Pedralbes, predecessor del RCG el Prat, se celebrarà aquest partit d'exhibició benèfic per commemorar el desè aniversari del trasllat, a causa de l'ampliació de les pistes de l'Aeroport de Barcelona, a les modernes instal·lacions de Terrassa (Vallès Occidental), on s'ubica ara.

El partit, que començarà a les 09:00 hores, servirà, a més, per recaptar fons per a la Fundació Sergio García i es disputarà en la modalitat de 'Fourball Match Play' (millor bola). Sergio García i Álvaro Velasco s'enfrontaran a Pablo Larrazábal i Eduardo de la Riva, tots ells professionals del club, per endur-se el títol honorífic de campió del Trofeu Desè Aniversari del RCG el Prat.

El recorregut que s'utilitzarà serà el violeta 'Open', 18 forats de par 72, on es va disputar l'Open d'Espanya el 2011, amb triomf del sud-africà Thomas Aiken. Aquest mateix recorregut acollirà una altra vegada l'Open d'Espanya, un dels tornejos més prestigiosos del Circuit Europeu, el 2015, en la que serà la desena ocasió que el Reial Club de Golf del Prat actuï com a seu d'aquest torneig.

El castellonenc Sergio García té 34 anys, és número vuit del rànquing mundial i quart del Circuit Europeu, ha aconseguit 11 títols de l'European Tour, 8 títols del PGA Tour USA i 8 victòries en altres circuits. Ha estat sis vegades membre de l'equip europeu de la Ryder Cup.

El barceloní Pablo Larrazábal té 30 anys i és número 62è del món i 20è d'Europa. Ha guanyat tres títols del Circuit Europeu. Eduardo de la Riva, també barceloní, 31 anys, número 203 del món (17 de març), 66è del Circuit Europeu i ha aconseguit un títol del Challenge Tour. Álvaro Velasco, nascut a Barcelona, té 32 anys, ha guanyat dos títols del Challenge Tour i va ser guanyador de l'Ordre de Mèrit del Challenge Tour el 2010.

1010560

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de MundoDeportivo.com

image beaconimage beaconimage beacon