Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Tarragona 2107 explica el projecte a les federacions esportives

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 27/05/2014 EFE

Tarragona (Tarragonès), 27 maig (EFE).- El comitè organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 explica el projecte a les federacions esportives mitjançant reunions individualitzades que ja s'han iniciat, informa l'Ajuntament de Tarragona

A les reunions, es defineix la vessant tècnica de cada instal·lació i se sentin les bases per coordinar-se amb vista a l'esdeveniment esportiu, que se celebrarà del 30 de juny al 9 de juliol del 2017.

Així, es realitza una reunió de treball en les oficines dels Jocs i una visita tècnica a la instal·lació corresponent i es creen les comissions esportives de cada disciplina

D'aquesta manera es pretén impulsar la implicació directa dels clubs i entitats esportives de la ciutat i el territori en la planificació de cada modalitat esportiva del 2017.

Les reunions es van iniciar la setmana passada i fins al moment l'organització dels Jocs s'ha reunit individualment amb les federacions espanyoles de petanca, taekwondo, tir amb arc i handbol i, aquesta setmana, estan programades les d'atletisme i bàsquet.

A aquestes reunions assisteixen el responsable tècnic que ha designat cada federació espanyola, el director d'Operacions i esports dels Jocs, Ramon Pallejà; i altres membres de l'organització de la cita tarragonina.

1010812

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de MundoDeportivo.com

image beaconimage beaconimage beacon