Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Vives: "Si no seguim a l'ACB, correm el risc de desaparèixer"

Logotipo de MundoDeportivo.comMundoDeportivo.com 22/05/2014 EFE

Manresa (Bages), 22 maig (EFE).- El president del Basquet Manresa, Josep Vives, ha anunciat avui una "reforma integral del club" que asseguri la seva continuïtat a l'ACB, perquè d'altra manera corren "el risc de desaparèixer".

En una roda de premsa, Vives ha repassat la situació de l'equip, ja descendit, i ha explicat que fa falta canviar el model "i si és necessari les persones" per recuperar l'"ADN Manresa".

El dirigent manresà ha destacat també la necessitat de "recapitalitzar" el club, per a la qual cosa es requereixen 600.000 euros abans del 15 de juny.

En aquest punt, Josep Vives ha assenyalat: "No és obligatori tenir bàsquet ACB a Manresa, però si no el tenim, correm el risc de desaparèixer". Igualment ha reconegut que estar a la LEB sense aquesta recapitalització "no és viable".

El president del Basquet Manresa ha justificat els impagaments als jugadors en aquesta campanya, a causa que dos patrocinadors deuen al club uns 400.000 euros.

"Hem fracassat, però que tothom tingui clar que ens hem deixat la pell, més enllà del que seria raonable i ara estem disposats a tot. Hem de reformar el club en profunditat, de dalt a baix i de baix a dalt", ha asseverat Vives, que ha defensat així la seva labor al capdavant del club.

També ha recordat que el 2006, ell i el seu equip van estar a punt de dimitir, però van seguir endavant i van pujar de categoria i ha afegit que fa un any van sortir endavant gràcies als abonats que van avançar diners, el patrocinador i al seu patrimoni personal.

1010247

Gestión anuncios
Gestión anuncios
image beaconimage beaconimage beacon