Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

40 anys de Dagoll Dagom, al Grec

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 11/06/2014 null

Barcelona. (Redacció).- El festival Grec d'enguany oferirà 79 espectacles de teatre, dansa, música i circ però la gran novetat d’enguany arriba de la mà de Dagoll Dagom. La companyia celebra 40 anys d’història i ho farà amb un gran espectacle a la Font Màgica de Montjuïc.

El dilluns 16 de juliol a les 9 de la nit actors i músics que han participat en la companyia al llarg de la seva història oferiran un concert a l’escenari Mie Van Der Rohe. La festa s’acabarà amb una gran coreografia de les fonts de Montjuïc que ballaran al ritme dels temes musicals més emblemàtics dels 40 anys de Dagoll Dagom i la presentació del nou repartiment de Mar i Cel.

Segons el director del Grec, Ramon Simó, és una sorpresa de la qual no es vol explicar gaire més: “Les fonts ballaran al ritme de la companyia” amb la música d’alguns dels espectacles més coneguts de Dagoll Dagom. A banda d’aquest espectacle sorpresa també s’han programat concerts de petit format, en el mateix teatre del Grec durant tots els dies que duri el festival.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon