Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

40 concerts simultanis a la ciutat de Barcelona en motiu del Festival Simfònic

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 05/06/2014 null

Barcelona. (Redacció).- El Festival Simfònic arriba la quarta edició amb més de 7.000 estudiants de música tocant simultaneament. La cita musical será el dia 7 a les 6 en punt de la tarda a 130 llocs diferents de Catalunya i Balears.

La gran novetat d’enguany és que s’afegeixen a la diada les escoles de música de les Illes Balears i 10 ciutats catalanes més.

A Barcelona s’oferiran 40 concerts a espais emblemàtics de la ciutat. Per exemple, al Poble Espanyol s’hi farà una actuació de blues, el Museu Picasso s’omplirà de les notes del gospel, el Centre Cívic de la Casa Sagnier, de jazz i el Zoo de Barcelona, el Palau Robert i el Centre Cívic la Sedeta s’ompliran de rock.

En aquesta quarta edició, el Festival Simfònic està apadrinat per Andrea Motis i Joan Chamorro,queprotagonitzen un videoclip de presentació del Festival interpretant una versió en català de l’estendard de jazz My baby just cares for me, popularitzada per Nina Simone.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon