Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Cap de setmana: Reviure el passat

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 06/06/2014 null

Barcelona. (Redacció).- Aquest cap de setmana us pot venir de gust fer una bona passejada. Doncs us recomanem que ho feu al parc de la Ciutadella on, a més, podreu tenir una trobada amb la història sense viatjar en el temps. És gràcies al Mur de la Ciutadella, una paret pintada per artistes i on tothom pot deixar la seva empremta, que representa els antics murs, físics i simbòlics, que es van construir a la ciutat. Forma part del circuit d’arquitectura efímera BCN RE.SET, que es complementarà els propers dies, i que s’emmarca en els actes del Tricentenari.

Cinema que es pot copiar

Arriba la cinquena edició de BccN, el Barcelona Creative Commons Film Festival, una proposta que ens apropa una mostra de les millors produccions amb llicència lliure de drets. Té lloc al Macba, i a banda de projeccions, també ofereix workshops.

Seguim amb cinema, perquè torna un clàssic dels estius barcelonins, el Mecal Air, que programa sessions de curtmetratges amb segell Mecal al Poble Espanyol.

I fem un pas més enllà en el món audiovisual, amb un nou esdeveniment que s’instal·la a Barcelona, b’ARS, la primera fira internacional del país dedicada a les arts i els efectes visuals per a cinema, televisió i videojocs.

També podeu aprofitar el bon temps per descobrir Barcelona des de les alçades de les terrasses d’una seixantena d’hotels que participen a la Setmana de les Terrasses d’Hotels de Barcelona. “A vista d’hotel” programa des de tallers de cuina fins a actuacions musicals.

Arts escèniques

En teatre, no us podeu perdre l’actuació d’Emma Vilarasau com a Winnie a Els dies feliços, dirigida per Sergi Belbel, al Lliure de Gràcia.

Els amants de la música no es poden perdre el Festival Simfònic, una diada de concerts simultanis i gratuïts interpretats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música de tot Catalunya.

I tornen també les Nits d’Estiu a la Pedrera, on podreu fer una visita a l’Espai Gaudí i gaudir d’un concert de jazz amb copa de cava a la terrassa.

I acabem amb una proposta solidària, el mercat que munta la Fundació Pequeño Deseo als jardinets del Palau Robert, on podreu comprar peces de magnífiques marques a preus petits.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon