Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

El somni de Pau Casals fet documental

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 05/06/2014 Vicenç Garcia
El somni de Pau Casals fet documental © LaVanguardia.com El somni de Pau Casals fet documental

L’organització de la Biennal del Concurs de Castells ja ha publicat el documental “El somni de Pau Casals. 25 edicions del Concurs de Castells” estrenat el passat dilluns 2 de juny al Teatre de Tarragona en una cerimònia de commemoració que va acollir prop de 700 castellers. El vídeo íntegre es pot trobar al llistat de reproducció de Youtube de Tarragona Cultura. En els propers dies s’afegiran també les versions subtitulades al castellà i anglès per tal de donar major difusió al Concurs de Castells.

El documental “El somni de Pau Casals. 25 edicions del Concurs de Castells” ha estat codirigit per la periodista especialitzada Raquel Sans i el realitzador Tòniu Xou i repassa la trajectòria del certamen tant des del punt de vista organitzatiu i social com, especialment, dels castells que s’hi han vist. Al llarg dels 33 minuts de l’audiovisual, els autors han combinat imatges d’arxiu amb testimonis d’una dotzena de presonatges castellers com, per exemple, l’historiador i president del Jurat del Concurs, Pere Ferrando, el comissionat de la Biennal Josep Bargalló, l’actual director del Concurs, Xavier Gonzàlez, o els castellers Guillem Bartolí, Fede Gormaz, Marcel·lí Guixens i Francesc Moreno Melilla entre d’altres.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon