Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Els Capgrossos i la Colla Vella estrenen castells de nou

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 02/06/2014 Vicenç Garcia

Dues de les actuacions castellers més peculiars del cap de setmana van tenir el premi dels nou pisos i van afegir dues colles al grup de formacions que ja han descarregat enguany alguna estructura de nou pisos. Els Capgrossos de Mataró van completar el primer quatre de nou que es prova enguany a la diada del seu aniversari i la Colla Vella va apuntar-se el tres de nou folrat a la Selva del Camp.

Tot i que els Capgrossos van sumar un total de quatre intents desmuntats i va sortir de plaça amb només un castell descarregat, el premi va ser reconegut per tota la comunitat castellera. Fent gala del seu nom, els Capgrossos van capficar-se diumenge en descarregar una de les estrenes que preparaven per la diada del seu aniversari. No van poder amb el dos de vuit amb folre de primera ronda ni amb el set de vuit de tercera però van completar el primer quatre de nou de la temporada després d’un intent desmuntat. A la ronda de pilars, el primer espadat de sis de l’any els va servir per treure’s l’espineta. Els mataronins van compartir plaça amb els Castellers de Sabadell que van descarregar el primer set de vuit de la temporada i van completar l’actuació amb el cinc i el tres de vuit; i amb els Marrecs de Salt que van descarregar el dos de set com a millor construcció.

Un cop més aquest cap de setmana una actuació castellera va haver de ser suspesa per la falta d’ambulància. L’actuació de la Selva del Camp va començar sense incidents i amb el primer castell de nou pisos, a primera ronda, descarregat per una colla vallenca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els rosats van completar el tres de nou amb folre però no van poder seguir la seva actuació ja que l’ambulància va haver d’atendre membres dels Xiquets de Tarragona que, després d’iniciar la seva actuació amb el quatre de vuit, van fer llenya al provar el dos folrat. La colla que tancava el cartell a la Selva era la dels Xiquets de Reus que van reiterar el seu domini amb el dos de set i van sumar el tercer tres de vuit.

Amb les estrenes dels Capgrossos de Mataró i la Colla Vella dels Xiquets de Valls ja son quatre les colles que han descarregat enguany algun castell de nou pisos. Els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa s’igualen amb dos tresos de nou amb folre mentre que la Vella els segueix amb un i els Capgrossos s’acosten al capdavant gràcies al primer quatre de nou folrat d’aquesta temporada.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon