Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Els Nens del Vendrell completen l'objectiu

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 10/06/2014 null

Vendrell. (Redacció).- Entre reivindicacions internacionals i declaracions polítiques de la campanya ‘Catalans want to vote’, aquest cap de setmana una colla castellera ha complert el seu vuitanta-vuitè aniversari. Els Nens del Vendrell afrontaven la jornada amb el repte de completar la tripleta de castells de vuit més matinera de la seva història i ho feien amb una altra gran formació al seu costat, la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Els Nens havien anat assolint els seus màxims castells les darreres setmanes, primer el quatre de vuit al maig, a la diada del local de la Colla Jove, i dues setmanes més tard el tres a Terrassa. La següent passa havia de ser l’estrena del dos de vuit amb folre i així va ser. La torre vermella va arribar a la segona ronda de l’actuació, després de dos peus desmuntats, però els moviments van amplificar-se en els moments culminants i van fer que el castell es trenqués en anar a descarregar. La colla vendrellenca va saber fer els deures repetint el tres, a primera ronda, i el quatre de vuit, a tercera, i van poder celebrar així el seu primer gran objectiu de la temporada.

Sense desaprofitar cap oportunitat, la Colla Jove Xiquets de Tarragona va tornar a posar-se la roba de treball per fer una nova passa endavant. Diumenge els tarragonins van apuntar-se el segon cinc de vuit de la temporada i van guardar la segona ronda per una altra gran estrena. Van portar a plaça el primer tres de nou amb folre de l’any i van igualar-se així a les altres cinc formacions que ja han fet el salt de nivell enguany. Van descarregar el seu cinquè quatre de vuit per tancar les tres rondes de castells.

Al torn dels pilars, els tarragonins va descarregar el segon espadat de sis de l’any mentre que els Nens van alçar un vano multitudinari, presidit per dos pilars de cinc i envoltat per un total de quatre pilars de quatre.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon