Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Els Xiquets de Tarragona volen jugar fort

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 11/06/2014 null

Tarragona. (Redacció).- Els Xiquets de Tarragona han anunciat a través de la seva web i les xarxes socials l’arribada de l’assaig de gamma extra, que portaran a terme aquest divendres 13 de juny, com ja és tradició en els darrers anys a aquestes alçades del curs. Amb un vídeo atrevit i innovador, els matalassers intenten motivar als seus castellers a participar en aquest assaig on aspiren, tal com insinua l'esmentat anunci, a pujar les manilles a sobre del folre, i sobretot a fer proves prometedores de tots els grans castells als quals aspiren a curt o mig termini.

La colla tarragonina juga amb les paraules per provocar els seus castellers a encarar la possibilitat d’alçar construccions de gamma extra enguany. La paraula “manilles”, a banda d’utilitzar-se per anomenar l’estri utilitzat pels cossos de seguretat a l’hora de detenir un persona, a vegades transformat en joguina sexual, també denomina la tercera pinya necessària per bastir alguns castells de gamma extra.

Els Xiquets de Tarragona volen jugar fort © LaVanguardia.com Els Xiquets de Tarragona volen jugar fort

En el vídeo, dos membres de la colla tenen una trobada furtiva i apassionada quan la noia es treu unes manilles de la butxaca de la camisa i invita al seu company a “provar coses noves”.

L’objectiu dels castellers del carrer Santa Anna és el de consolidar els castells aconseguits els anys anteriors per tornar a atacar castells de màxima dificultat com el cinc de nou amb folre o el dos de nou amb folre i manilles.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon