Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Guanya el disc 'Miracles ambulants' de Màia firmat

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 30/05/2014 null

Ens fa molta il·lusió apropar-vos un nou projecte discogràfic, el de la formació barcelonina Màia. Els seus tres integrants, el Gus, el Lluís i la Marina, van crear el grup el 2012 i ara arriba el seu primer treball discogràfic, Miracles ambulants. Un treball amb un pop-folk molt melòdic, també amb matisos indie i, a més, on es veuen les influències de cada un dels membres del grup. Això fa que hi hagi una combinació entre una instrumentalització més clàssica i la música pop.

Màia protagonitza l'Acustik d'aquest divendres amb el tema Res d'això, que es pot trobar a Miracles ambulants. Disc que us invitem a conèixer sortejant-lo entre els que ens seguiu cada dimecres i divendres. Només has de respondre a la pregunta que planteja Albert Domènech al final del vídeo. Envia-la per e-mail a participacion@lavanguardia.es o a través del nostre mur de Facebook, Acustik LaVanguardia.com. La resposta més original s'emportarà Miracles ambulants de Màia firmat. El límit per participar és dimarts 10 de juny a les 12:00 hores.

Bases legals

- Participació limitada a l'àrea geogràfica d'Espanya (península Ibèrica i Balears). El guanyador serà escollit per un jurat de LaVanguardia.com

- Després de la finalització del concurs, LaVanguardia.com establirà contacte pels canals habituals (e-mail, telèfon) amb els guanyadors, que hauran de donar resposta en un termini màxim d'una setmana per poder fer efectiu el premi. 

- Si no hi hagués resposta en el termini d'una setmana, el premi s'otorgarà automàticament al següent en l'ordre de guanyadors resultants del concurs.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon