Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

L'èxit de la moda 'retro' als Encants

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 02/06/2014 null

Barcelona. (Redacció).- “El vintage és tot el que van tenir les nostres mares i les nostres àvies a casa. I que les nostres mares no volen, però nosaltres sí”. D’aquesta manera explica la Diana Vite, una de les participants al primer festival Vintage in Barcelona, aquest fenomen que promou la recuperació de les tendències “retro”. Ella n’és un clar exemple. A la seva botiga, Déjà Vu Concept, recupera i modernitza mobles antics, retalls d’història antiga que busquen una nova vida.

Aquest esdeveniment vol ser un trobada de tendències inspirades en la moda d’èpoques passades. Des de roba, a accessoris, mobles, música, i fins i tot vehicles. Inspiració “retro” que alhora promou el reciclatge i els valors tradicionals, i que cada cop genera més interès.

“El vintage ha vingut molt de Londres i altres ciutats on està molt treballat, i aquí a Barcelona cada vegada hi ha més gent que t’ho demana”, explica la Beatriz Parras. Ella es dedica a fer tocats i altres accessoris pel cabell a través de la seva marca Secretos de Alcoba.

I aquest festival respon a aquesta creixent demanda per l’art i la cultura del passat. Per aquesta raó, a més de la zona de venda, s’han realitzat diferents activitats com tallers de perruqueria, fotocalls retros, o sessions de ball de lindyhop des de les deu del matí fins a les vuit del vespre.

A més, s’ha escollit el mercat dels Encants per a la celebració del Festival a causa de la seva història comercial i la seva clara orientació de compra venda d’objectes de segona mà o Vintage.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon