Al utilizar este servicio y el contenido relacionado, aceptas el uso de cookies para análisis, contenido personalizado y publicidad.
Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

L'últim en vídeoart i creació audiovisual a Barcelona

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 02/06/2014 null

Barcelona. (Redacció).- Durant cinc dies Barcelona acollirà múltiples propostes artístiques, des de peces interactives i audiovisuals, experimentació i vídeoart, fins a accions sonores i visuals creades en directe.

La Mostra Sonora i Visual és un espai per generar intercanvis d’experiències entre professionals del sector sobre l’àmbit artístic en general, i concretament del musical, el sociològic, la gestió cultural i la creació visual.

Artistes de renom

Aquesta mostra arriba a la novena edició com el projecte més emblemàtic del Convent de Sant Agustí, que des de fa més de 15 anys ofereix eines formatives per a la creació audiovisual, així com espais per a la seva difusió i expressió. Durant les vuit edicions anteriors, la mostra ha acollit artistes com Fibla, Guillamino, Pulshar, Mark Cunningham, Nikka, Edu Comelles o Arnau Sala, entre d’altres.

La programació de la Mostra Sonora i Visual és el resultat d’una convocatòria oberta. Totes les activitats programades són obertes als ciutadans i gratuïtes.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon