Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Mapa de la Barcelona sostenible

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 18/06/2014 null

Barcelona.(Redacció).- Barcelona posa en marxa el mapa Barcelona + Sostenible, una eina col·laborativa que pretén recollir les iniciatives, recursos, experiències i informacions de sostenibilitat que puguin ser d’interès ciutadà, des de la situació d’equipaments, instal·lacions ambientals, recorreguts o refugis de fauna i flora a la ciutat, botigues ecològiques, allotjaments, infraestructures, i en general totes aquelles iniciatives que afegeixen un valor d’economia verda i contribueixen a la millora de l’entorn urbà, a la construcció d’una estructura social més equitativa i inclusiva i a l’enriquiment del teixit comunitari i veïnal.

El nou mapa es pot consultar al web www.bcnsostenible.cat, i després de l’estiu es podrà descarregar com app per als smartphones i tauletes.

Barcelona + Sostenible proporciona informació pràctica sobre punts d’interès i itineraris, alhora que permet que els ciutadans hi afegeixin informació a cada punt com relats, fotografies i activitats. El mapa es construeix amb les aportacions de les persones, de forma col·lectiva, a través dels tallers de mapatge, i de forma individual, amb la possibilitat d’afegir-hi fotos i relats. A més, el Mapa és la contribució de la ciutat a la iniciativa internacional Open Green Maps, en la que hi participen més de 850 ciutats de 65 països en tot el món.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon