Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Participa en el concurs del món casteller vinculat a 'Catalans Want To Vote'

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 05/06/2014 null

Barcelona (Redacció).- Aquest diumenge 8 de juny, 71 colles castelleres alçaran els seus castells a les 12 del migdia, de forma simultània, sota el lema de la campanya Catalans want to vote - Human towers for democracy impulsada per Òmnium Cultural, amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Més de 5.000 persones participaran del que pot ser un dels actes castellers més importants de la història i és per això que al Canal Castellers hem volgut ser-hi presents organitzant un concurs de fotografies.

Aquesta campanya d'Òmnium Cultural representa un esforç conjunt de moltes persones i entitats de la societat civil catalana amb l'objectiu d'internacionalitzar la voluntat de poder decidir lliurement i democràticament el futur polític del país.

Londres, París, Berlín, Brussel·les, Ginebra, Lisboa i Roma seran les set capitals europees que acompanyaran Barcelona, aquesta amb un doble escenari, en l'acte d'aquest 8 de juny. A les ciutats principals, a més, s'hi han sumat 41 poblacions catalanes per mitjà de les seves formacions castelleres; també s'alçaran castells a Pamplona, de la mà dels Castellers de Sant Vicenç dels Horts, a Santiago de Xile, amb els Castellers de Lo Prado, i a Mont-real, amb la participació dels Castellers de Mont-Real.

Com participar-hi?

Els lectors de La Vanguardia.com que ens segueixin a Facebook i Twitter (@LaVanguardia.cat i @CCastellersLV) poden participar en el concurs penjant fotografies d'imatges d'aquestes diades (castells, ambient, curiositats) a Twitter o Facebook amb l'etiqueta #HumanTowersLV.

Per facilitar que els lectors puguin fer arribar les seves imatges, el període de participació s'estendrà fins al proper dimecres 11 de juny a les 12:00 hores. Un jurat de La Vanguardia.com escollirà la millor fotografia d'entre totes les que s'hagin publicat en una galeria fotogràfica al web.

El premi casteller

Entre tots els participants sortejarem un pack del marxandatge del Concurs de Castells (una samarreta, un mocador i una xapa).

Bases legals

- Participació limitada a l'àrea geogràfica d'Espanya (península Ibèrica i Balears). El guanyador serà escollit per un jurat de La Vanguardia.com.

- Els usuaris que vulguin participar en aquesta iniciativa de concurs han de ser seguidors de La Vanguardia a les xarxes socials (Facebook i Twitter de LaVanguardia.cat i Canal Castellers LV). 

- Després de la finalització del concurs, La Vanguardia.com establirà contacte pels canals habituals amb els guanyadors, que hauran de donar resposta en un termini màxim d'una setmana per poder fer efectiu el premi. 

- Si no hi hagués resposta en el termini d'una setmana, el premi s'otorgarà automàticament al següent en l'ordre de guanyadors resultants del concurs.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon