Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Premi a la cançó de la ciutat

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 17/06/2014 Júlia Martínez

La cançó de la ciutat, Living Barcelona, ha estat reconeguda pel seu esperit positiu en els premis Alegría de Vivir impulsats per la cantant Lucrecia, qui busca aportar una mica d’optimisme per contrarestar els difícils moments actuals.
“És una necessitat vital i un deure de tot artista potenciar la cultura i els valors de l’amor, l’admiració, el respecte i la solidaritat a la nostra societat, així com renovar l’energia en tots i cadascun de nosaltres”, manifestal’artista cubana que viu a Catalunya.
Els guardons, que reconeixen la tasca ben feta i l’esperit positiu de personalitats i institucions, es lliuraran aquest divendres, dia 20, a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Les deu ‘barcelones’

Amb Living Barcelona, la capital catalana es converteix en la primera urbs mundial que crea i composa una cançó i un videoclip per promocionar-se i mostrar els seus atractius culturals i lúdics.
La cançó –que combina el català, el castellà i l’anglès– està interpretada per la cantant de jazz, soul i blues Txell Sust, i la lletra i la música són de Jordi Cubino, compositor i productor d’artistes com Il Divo, Alejandro Sanz, Pablo Alborán o Montserrat Caballé. Sony Music serà l’encarregada d’editar Living Barcelona.
Per la seva banda, el videoclip està codirigit per José Corbacho i Jacobo Beut, i mostra d’una manera fresca i innovadora les diferents ‘barcelones’ a través d’un recorregut pels deu districtes, tot donant a conèixer la creativitat, la modernitat, l’arquitectura, l’urbanisme, la bellesa i l’entretenimentde la ciutat, alhora que destaca el seu caràcter obert, innovador i plural.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon