Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Un passeig modernista gratuït amb Judit Neddermann

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 10/06/2014 null

Barcelona. (Redacció).- El 27 de juny Barcelona inaugura l’estiu modernista amb una nit plena d’encant als jardins dels Pavellons Güell. El quartet de Judit Neddermann amenitzarà la vetllada amb jazz, pinzellades de bossa nova i composicions pròpies. Per celebrar-ho, se sortegen 100 entrades dobles per a aquest concert inaugural. Per participar-hi, cal inscriure’s al web de la promoció.

Però per als qui no hagin estat afortunats també hi ha avantatges. Tots els participants del sorteig rebran, a partir del 27 de juny, vals de descompte de la campanya per correu electrònic. Aquests vals els permetran gaudir d’un 50% de descompte per accedir als millors edificis i activitats modernistes de la ciutat.

Una veu suggeridora

Judit Neddermann, cantant i compositora, acaba de publicar el seu primer treball discogràfic, Tot el que he vist, després d’haver participat com a cantant solista en diversos discos, amb Verd i Blau i The Gramophone Allstars, entre altres. Nascuda en una família de músics, ha fet estudis de guitarra clàssica al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics, en la qual s’ha graduat en cant jazz.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon