Estás usando una versión más antigua del explorador. Usa una versión compatible para obtener la mejor experiencia en MSN.

Un tast a la Rambla

Logotipo de La Vanguardia La Vanguardia 10/06/2014 Júlia Martínez

De rambla a passeig gastronòmic. Del 12 al 15 de juny, o sigui, de dijous a diumenge d’aquesta setmana, 42 restaurants, bars i pastisseries de la ciutat convertiran la Rambla de Santa Mònica en un festival culinari. “Un centenar d’empreses s’han implicat en aquest esdeveniment que busca recuperar la Rambla per als barcelonins i que aquesta sigui un gran restaurant de restaurants”, explica el crític gastronòmic Xavier Agulló.
La iniciativa, organitzada per l’associació Amics de La Rambla i Grup GSR, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Barcelona World Race, neix amb la voluntat de convertir-se, cada principi d’estiu, en la gran fita gastronòmica de la ciutat alhora que busca reivindicar la Rambla com a gran eix lúdic barceloní per a tots els públics, “i no només per als turistes”, remarca Agulló.
L’espai comptarà amb una zona de degustació –amb 150 metres lineals de barra– on serà possible tastar plats de destacats restaurants, molts d’ells amb una estrella Michelin. Aquesta zona estarà dividida en quatre àmbits temàtics: cuines d’autor, cuines tradicionals, tapes i platillos, i pastisseries. A més, hi haurà vint taquilles on els visitants podran adquirir els tiquets, que es posaran a la venda a un preu de 4,50 euros cada tapa. “La previsió és servir entre 80.000 i 90.000 tapes i més de 100.000 copes”, apunta Agulló.
El Tast a La Rambla es complementa amb els tallers a l’Arts Santa Mònica (veure informació i programa) i el primer concurs de tapes, que comptarà amb la participació de quinze bars, restaurants i pastisseries situats a l’emblemàtic passeig barceloní.

Gestión anuncios
Gestión anuncios

Más de La Vanguardia

image beaconimage beaconimage beacon