You are using an older browser version. Please use a supported version for the best MSN experience.

Kemasan berkilauan

Harian Metro logo Harian Metro 16/9/2020 Fairul Asmaini Mohd Pilus
a close up of a glass bowl: SUBANG yang tidak kurang menariknya. © Provided by Harian Metro SUBANG yang tidak kurang menariknya. asmaini@nstp.com.my

DIAM tak diam, jenama barangan kemas terkenal dari Denmark, Pandora meraikan ulang tahun ke-20 tahun ini.

Justeru, bagi meraikannya, Pandora memperkenalkan koleksi khas yang direka eksklusif bagi menyerlahkan keperibadian pemakai, seiring DNA jenama berkenaan.

Empat pilihan ditampilkan iaitu rantai leher perak sterling boleh laras dalam rekaan bar-T, subang dua lapisan, cincin unik tiga bentuk bersilang dan charm istimewa, The Pandora Moments l.

Koleksi yang sudah berada di pasaran itu sarat elemen jenama terbabit seperti logo, potongan berbentuk hati dalam kemasan berkilauan.

Gabungan perincian geometrik dan kemahiran pertukangan seni penghasilan barangan kemas jenama berkenaan tidak boleh disangkal lagi.

Diilhamkan reka bentuk tangga berliku, bangunan futuristik dan patung yang menentang graviti, koleksi itu dihasilkan untuk menjadi pelengkap penampilan harian wanita yang bergaya serta mudah.

Jenama berkenaan selama ini terkenal dalam penghasilan, pengeluaran dan memasarkan koleksi barangan kemas buatan tangan daripada bahan berkualiti tinggi dengan harga berpatutan.

Koleksi barang kemas jenama itu dijual di lebih 100 negara menerusi 7,400 tempat penjualan termasuk lebih 2,700 kedai konsep.

© New Straits Times Press (M) Bhd

More From Harian Metro

image beaconimage beaconimage beacon