You are using an older browser version. Please use a supported version for the best MSN experience.

K-CLIQUE | MERAIS (OFFICIAL MV)

HAPPY ANNIVERSARY 2020 K-CLIQUE | MERAIS (OFFICIAL MUSIC VIDEO) CLICK "CC" FOR ENGLISH TRANSLATION/SUBTITLE STREAM/DOWNLOAD: Apple Music: https://music.apple.com/us/album/merais-single/1522964929 Spotify: https://open.spotify.com/track/76GQsOifRpppfQoiMoCG16 FOLLOW US: https://www.instagram.com/k_clique/ https://twitter.com/k__clique/ https://facebook.com/kcliquee/ [OFFICIAL LYRICS] Ku merais, Ku kumpul semula, Perlu Ais, Kami hit da bando, Ku ekspres, bukan stereotaip, Ini kes, Kami hit da bando Ku merais, Ku kumpul semula, Perlu Ais, Kami hit da bando, Ku ekspres, bukan stereotaip, Ini kes, Kami hit da bando [NOKI K-CLIQUE] https://www.instagram.com/ikhwanlee94/ Kami merais kau pula meraikan Rolling dice, ku tak kesah apa ancaman Ku kejutan, buat letupan setiap aliran Ku tak layan, panggilan kurang seruan Haaa haaaaaa sini kan singa takkan termakan kata serigala Terserlah lu gila mengejar bintang di alam semesta Aku menggali mencari hasil untuk keluarga Nak jadi penghalang bukan kat sni boleh tolong blah [MK K-CLIQUE] https://www.instagram.com/hairiwhuut/ Shhhhh pecutan static menaik ke atas Paras bahaya yg tiada siapa boleh dapat cantas Pergerakkan pantas gerak tempur dari bawah tiada pintas Rendah diri ke bawah impian ku terbang ke atas (sah) angkasa lepas! Im all the way up Ku naik ke atas tak akan ku lepas selagi bernafas Uww hmm hmm fakta ku lafaz kerja ku keras insyaaAllah rezeki ku luas Aku definisi hasil bukti dari bermimpi Facts. Cita cita ku tinggi Wuu. sampai mati aku daki [KDEAF K-CLIQUE] https://www.instagram.com/syafieqemir/ Ludah flaka flow (WOAH!) zip zap hit enemy yang toxic Bagi kejutan electro! hingga paralyze lu stuck masih static Enemy spot ku execute boutta get slice meh silakan baris Dari dulu iri hati tak jemu jemu BYE PEACE! Ku bawa heat bars BAZOOKA set a bomb mix up lirikal assassin Pembunuh bersiri ku di label undefeated ku defeat em venemous kill em all in Yessir Yessir! pecut pandu laju tiada go back 24/7 grind terlebih move sampai dah takboleh brake [FAREEDPF K-CLIQUE] https://www.instagram.com/fareedpf/ Middle finger slide right, call the phoney now Load the Glock gonna hit your Bando I see got a new gang in town Get a ghost, get the coast, press involved Ooh play em ooh play em like a Banjo Kumpul em kumpulan on the Dans’ floor Kita shootin ais em (freeze) Kitta move in, slice em (jeez) Beraja di mata putera di hati Patah keris alamat nya sah tu mati Yo lady love my ice bro, stereotypin so Malay archipelago, though Gimme beg gimme that MA63 Flow 4 Terrorized them kombinasi, tengok sini, testimoni, evolusi KC kasih paralyzed them Ku merais, Ku kumpul semula, Perlu Ais, Kami hit da bando, Ku ekspres, bukan stereotaip, Ini kes, Kami hit the band tho woah [SOMEAN K-CLIQUE] https://www.instagram.com/saminwhuut/ Straight up ini fakta bukan auta! Ini clique bukan one hit wonder, Jaga kata dengan tata dalam kota jaga takhta, Guna minda jangan cuba kami OD dengan fakta, Catur langkah semua arah macam kami buah raja, Dalam scene ni korang slow wow, Kami macam fast forward korang slow-mo, Yeah for real, tak perlukan camo, Watak kami utama korang cameo. [GNELLO K-CLIQUE] https://www.instagram.com/siddekjasni/ Impaknya macam A TOM, bertahun hustle tanpa melancong. Kami mendaki tak minta gendong, sekarang kota ni kami dukung Siapa kosong? Fikir ku badut silakan pancong. Kepala gantong? riwayat keramat hikayat kandung. Berapa banyak hit kenapa tak nampak di dalam carta K overheat, itu punca ramai terasa haba G ni unit, melangkah jauh lebih kuasa kuda. Ku tiada limit, tengok obor api siapa nyala. [NA$ K-CLIQUE] https://www.instagram.com/nastyyyyyyyyboi/ Masih bawah tanah, siapa bilang kita tinggal lupakan sejarah lama Bagaimana pun bencana tetap lencana yang sama (Who? Ayo, Ayo, Hold Up, Na$, Andre!) Ini maklumat, mana maklumat berapa kerat apa syarat tuk jerat lu mat? Kalau nak sihat, ambik nasihat, takut matlamat kau tamat mati bertempat Perlu wang ambil peluang, ku luang masa kau buang, Siapa gerangan berangan nak perang? Dalam medan ku serang tanpa pedang [TUJU K-CLIQUE] https://www.instagram.com/azreewhuut/ (WO WOAH) Difinisi untuk ego, Mementingkan diri, Masa untuk ku kembara, Aku kan pergi, Dengan hati yang membara, Semangat terjatuh ku kumpul semula, Takkan berhenti gerhana melanda, Biar sampai hari dini kejora, Tiap liga aku bongkar, Atas bawah ku selongkar, Ku tididit kau sekatan, Jangan bilang ku yang cabar, Sekarang banyak yang berebut, Semua mau tempat kami, Panggil kami revolusi, Ku merais, Ku kumpul semula, Perlu Ais, Kami hit da bando, Ku ekspres, bukan stereotaip, Ini kes, Kami hit the band tho Ku merais, Ku kumpul semula, Perlu Ais, Kami hit da bando, Ku ekspres, bukan stereotaip, Ini kes, Kami hit di bando BEATMAKER : WOLFY @wolfypapi PRODUCED BY : K-CLIQUE CO-PRODUCED+MIXED & MASTERED : MINGALING @mingaling26 (MASSMUSIC) K-CLIQUE 2020 [©k-clique records]

Most Recent

image beaconimage beaconimage beacon